Hvorfor må man ha minst tre produkter i handlekurven?

Det er ikke til å komme unna at der er en miljøbelastning knyttet til å sende pakker land og strand. Det ikke den største belastningen i det store bildet, men selv om om pakkene våre «haiker» med dem som kjører ut aviser og blader om morgenen, så er det unødvendig å sende enkeltprodukter rundt i egne pakker. Hvis de blir sendt sammen, sparer vi sammen miljøet og du sparer porto.

Kanskje du synes det er litt dumt dersom du bare trenger en (eller to) produkter, men kanskje en av disse løsningene kan funke for deg?

  1. Sambestilling: Kjenner du noen i nærheten av deg som også bare skal ha en ting? Kjøp sammen, del portoen, møte hverandre og del innholdet i pakka. I seg selv hyggelig – og bedre for både lommeboka og miljøet.
  2. “Ha en ekstra i skapet”: Kanskje håndsåpen brukes opp raskere enn tøyvasken? Da er det kjekt å ha en stående i skapet til senere.
  3.  Til gaveskapet: Stadig flere gir bort Klar i gaver, særlig Klar håndsåpe og håndkrem gis bort som vertinnegave, vennegave, “du har fortjent det gave” eller jul/bursdagsgave – kanskje du vil gjøre det samme? Nyttig, velduftende og garantert en gave som blir brukt.
  4. “Har ikke prøvd den der enda”: Kanskje du har prøvd noen Klar-varianter, og lurer på om noen av de andre vil funke? Ta en sjanse, la den være det tredje produktet.

Vi er Klar og venter på deg.