En hemmelig beskjed

Har du funnet denne siden? Da er du god! Siden du var så god, skal du få 10% rabatt på neste kjøp. Bruk rabattkode hemmeligbeskjed i kassen, Klart det skal lønne seg å være god!

Siden du allerede har vist at du er nysgjerrig, skal du få en vite litt mer om gruppa vi har. Vi jobber med veldig mange spennende prosjekter, og dere gir oss hele tiden veldig gode innspill vi tar med oss videre. For å teste både produkter, ideer, annonser, tanker og forslag grundigere, har vi laget en egen Facebookgruppe som heter Klart det har noe å si.

I gruppa, ønsker vi å lære av dere, forstå bedre hva dere er ute etter og få hjelp til å utvikle produktene våre. Hvis vi klarer å kombinere god stemning og økt kunnskap, kommer vi langt. Vi har troa på at vi må stå sammen og jobbe sammen om vi skal skape en ny og grønnere normal, og da både ønsker og trenger vi å være på lag med dere.

Gruppa er lukket, men så lenge du svarer på spørsmålene, er du velkommen inn. Vi håper du vil være med både for å gi innspill, forslag og tanker, og at du opplever den som nyttig. Det var blant annet gjennom gruppa, at vi fikk testet både kjøkkensprayen og Klar glass- og speilspray, og nå tester noen helt nye konsepter og ideer. Det har etterhvert blitt en stor gjeng med engasjerte, smarte og fine mennesker som engasjerer seg på en positiv og god måte.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere, få innspill og tanker fra dere, og få vite mer om hva dere ønsker. Dråper gir ringer i vann. Klart det har noe å si. Sammen skaper vi den nye normalen!