jegangrer

Klart vi vil at du skal bli fornøyd! Så hvis du angrer på kjøpet har du 14 dagers angrefrist. 

Slik gjør du det:

  1. Fyll ut returskjemaet som fulgte med bestillingsbekreftelsen og fortell hvorfor du returnerer. Hvis du mangler returskjema, kan du også kontakte oss ved å sende oss en mail til hjelp@klardag.no
  2. Legg returskjemaet sammen med det du skal sende tilbake til oss. Bruk gjerne esken du fikk varene i, eller bruk en annen tett forpakning dersom du ønsker det. Husk å legge i fyll i posen så varene ikke blir ødelagt.
  3. Oppsøk nærmeste post i butikk og send esken til følgende adresse:
    Klardag.no
    co/ Akershus Reklame Team
    Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset
  4. Når vi mottar de returnerte varene vil vi kreditere deg for disse.

Husk at du ikke kan ha åpnet og prøvd produktet, og at det må være i samme stand som da du mottok det.

Hvis du har lyst til å fortelle mer om hvorfor du vil returnere varen enn returskjemaet gir plass til, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på Facebook, Instagram eller mail (linker).

Det er dessverre ikke mulig å bytte til andre produkter, fordi vi betaler tilbake pengene ved retur. Men hvis du ønsker andre Klar-produkter, er du hjertelig velkommen til å bestille på nytt. Alle returer og reklamasjoner kontrolleres. Dersom vilkårene beskrevet ovenfor ikke er møtt, kan vi dessverre ikke akseptere din retur. Vi reserverer oss retten til å redusere summen som krediteres dersom produktet er brukt, ødelagt eller om pakningen er skadet.