Grønnere hverdag

En gavepakke til den som har alt

Gavepakke fra Klar. Foto

Har du lyst til å gi bort noe som lukter godt, fungerer godt og føles godt? For å gjøre det enklere å finne en mer miljøvennlig gave, har vi laget en gaveeske med to av de mest populære produktene våre: Håndsåpe og håndkrem.

Klar gavepakke - limited edition
Finnes kun til lageret er tomt

Vi regner med at vi ikke er alene med å både gi og få gaver som ikke blir brukt. Det er godt ment, men det er ikke alltid så lett å vite hva andre ønsker eller trenger. Hvordan kan vi lage en fin, velduftende og nyttig gavepakke som garantert ikke havner i en skuff? Det var spørsmålet vi stilte oss selv høsten 2020. Og ingenting føltes bedre enn å samle to storfavoritter i en eske laget av 100% resirkulert papp. Begge produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og vegansk.

Klar gavepakke finner du i nettbutikken vår så lenge lageret rekker. Førstemann til mølla!

Vertinnegave, vennegave, innflyttingsgave, verdens-beste-lærer-gave, takk-for-hjelpen-gave, eller tenkte-på-deg-gave

Noen ganger kan det være kjekt å ha en gave liggende, i tilfelle du plutselig blir invitert bort eller du får hjelp fra naboen. På denne gaveeska står det ingenting om jul eller andre sesonger, så denne kan du gi bort året rundt.

 

Dette inneholder gavepakken:

Klar håndsåpe: Skånsom håndsåpe uten unødvendige kjemikalier. Mild og pleiende med en behagelig duft av stikkelsbær og grønn te.

Klar håndkrem: Håndkrem som mykgjør, fukter og beskytter hendene. Kremen trekker hurtig inn og etterlater ikke hendene klissete. Inneholder 99 prosent naturlige ingredienser og er økologisk.

Sånn bør du vaske tørre hender

– Ikke bruk for varmt vann – det tørker ut huden ytterligere
– Bruk en mild håndsåpe som er skånsom og pleiende
– Skyll godt bort alle såperester
– Klapp hendene tørre med et rent håndkle
– Smør hendene med en rik håndkrem som trekker hurtig inn

Flere tips til pleie av tørre hender finner du her.

Fra oss til deg – og videre til noen du er ekstra glad i.