Grønnere hverdag

Klar x Jordan Green Clean

Er det ikke praktisk å få tak i flere typer mer bærekraftige produkter på samme sted? Det lurte vi på – og nå tester vi det like godt ut i praksis.

Jordan Green Clean-produkter som du kan kjøpe i Klar sin nettbutikk. Foto.

Nå finner du nemlig utvalgte tannpleieprodukter fra Jordan Green Clean i nettbutikken vår.

Nå får du kjøpt mer miljøvennlig tannbørste hos Klardag!

… og tannkrem og tanntråd – for å nevne noe!

Dette er vårt første samarbeid, og aller første gang vi selger andre enn Klar sine egne produkter i nettbutikken vår. Vi vil nemlig finne ut om det er praktisk å samle flere ulike typer mer bærekraftige produkter på ett sted – og på den måten gjøre det enda enklere å ta grønne og gode valg i hverdagen.

Vi i Klar er litt grønne når det kommer til tannhelse – men Jordan Green Clean har klart å lage mer bærekraftige tannpleieprodukter i mer miljøvennlige materialer som virker og føles bra – akkurat sånn som vi liker det!

Det er ikke bare innsiden som teller

Alle Jordan Green Clean-produkter kommer i resirkulert emballasje. Pappemballasjen er laget av 100 prosent resirkulerte papirfibre, og med en etikett laget av FSC-sertifisert papir fra ansvarlig forvaltede skoger. Emballasjen kan så klart resirkuleres igjen – og igjen! Tannkremene kommer i tuber laget av opptil 50 prosent resirkulert plast som stammer fra matbeholdere.

Du finner følgende produkter fra Jordan Green Clean i nettbutikken nå:

Jordan Green Clean tannbørster

Mer miljøvennlige tannbørster til voksne eller barn – som gir deg ekstra god samvittighet etter tannpussen.

Håndtaket er nemlig laget av 100 prosent resirkulert plast fra matbeholdere, mens busten består av 100 prosent biobasert nylon.

Tannbørstene til Green Clean er designet av den prisbelønte designeren Andreas Engesvik – sånn at du ikke trenger gå på kompromiss med verken bærekraft, funksjonalitet eller estetikk når du velger hva du skal pusse tennene med. Velg mellom fire farger og to ulike mykheter på busten.

Tanntråd og tannstikker

Hvordan liker du best å gjøre rent mellom tennene? Uansett hvilket Green Clean-verktøy du går for, er det et godt og grønt valg.

Jordan Green Clean Tanntråd er effektiv og behagelig i bruk, i tillegg til å være vegansk. Emballasjen har flere smarte løsninger som gjør det lett å lagre tanntråden, og å kutte den i passe lengder.

Jordan Green Clean Flosser gjør det ekstra enkelt å rengjøre mellom tennene. Både skaftet og de utbyttbare flosserhodene er laget av 100 prosent resirkulert plast, og selve tanntråden er vegansk. Skaftet er godt å holde i – og kommer i ulike farger som gjør tannstellet litt sprekere.

Jordan Green Clean Tannstikker gjør det enkelt å kutte ned på plastbruken – her er både stikker og emballasje helt plastfri! Tannpirkerne er laget av nordisk bjørk lokalt på Flisa i Norge, og er derfor mer skånsomme mot miljøet enn varianter av plast. Bruk de etter måltid for å fjerne matrester, og før tannpuss for å fjerne plakk slik at fluortannkremen kommer til mellom tennene.

Tannkrem

Green Clean tannkrem for barn og voksne inneholder 98 % ingredienser av naturlig opprinnelse, og er utviklet med både tannhelse og planeten i tankene – uten at det går utover kvaliteten eller smaken. Tannkremen inneholder så klart anbefalt mengde fluor som beskytter tennene mot karies.

Voksentannkremen har en mild mintsmak, mens varianten til barn over 6 år har en søtere og mer barnevennlig smak. Begge inneholder anbefalt mengde fluor og xylitol til henholdsvis voksne og barn, for å styrke tennene og beskytte mot hull og plakk.

Tannkrem fra Jordan Green Clean er Svanemerket og sertifisert veganske gjennom Vegan Society – om du er liten eller stor.

Børstehoder

Foretrekker du å bruke en elektrisk tannbørste når du pusser tennene? Velg utskiftbare børstehoder laget av 50 prosent resirkulert plast! Busten er laget av 100 prosent bio-basert nylon fra fornybare kilder, og sørger for effektiv og skånsom tannpuss med SoftClean™-teknologi. Børstehodene passer med de fleste elektriske tannbørster. Hver pakke inneholder to børstehoder, og holder dermed til seks måneder med tannpuss hvis du bytter etter anbefalte tre måneder.

Du finner alle produktene under den nye tannpleie-kategorien i nettbutikken vår. Vil du ha flere mer bærekraftige produkter fra andre produsenter på Klardag? Fortell oss gjerne hva du tenker i innboksen vår på Facebook eller Instagram!