Grønnere hverdag

Endelig er Klar Påfyll tilbake – denne gang i limited edition!

Klar-påfyll-begge-varianter.jpg

Den som venter på noe godt, kan av og til vente seg en skikkelig stor overraskelse. Og når vi spent åpnet forsendelsen med Klar Påfyll håndsåpe og tøyvask, var vi ikke helt forberedt på at partiet kom i fargen tropisk blå og flamingo.

For det har nok gått litt raskt med fargeblandingen på kartongen, og vips sitter vi her med 2.798 kartonger med en limited edition! For dette er – forhåpentligvis – den eneste gangen du får tak i kartongene med denne fargekombinasjonen. Neste forsendelse krysser vi fingrene for at kommer som planlagt i dus grønn og rosa, og ikke i ulike nyanser av neon – selv om det også er fint, sånn på tampen av sommeren.

Klar-påfyll-begge-varianter.jpg

Men heldigvis er det innsiden som teller, også når det kommer til såpe, og både håndsåpen og tøyvasken renser og pleier akkurat som de skal. Det er derfor selvsagt ikke et alternativ for oss å kaste dette fargerike partiet!

Så, hva er Klar Påfyll?

Påfyll er rett og slett refill-pakker av såpe i resirkulert pappkartong – ikke ulikt melkekartonger. Smart, ikke sant? Emballasjen er mer bærekraftig og kan kildesorteres som papp. I tillegg har den lav egenvekt og volum, noe som også fører til mindre utslipp under produksjon, frakt og lagring.

Påfyll ble lansert for første gang i fjor høst i et begrenset opplag, og det ble veldig godt mottatt! En refill-forpakning i kartong var noe forbrukerne hadde etterlyst lenge, og de utvalgte Rema 1000-butikkene som hadde produktet i hylla, ble raskt tomme.

Hvilke produkter er tilgjengelig som refill?

Foreløpig har vi to varianter:

Pleiende håndsåpe med duft av stikkelsbær og grønn te

Klar håndsåpe er en skånsom og pleiende såpe med nøye utvalgte ingredienser – ingen unødvendige, bare det som trengs. Den har en mild og spennende duft av stikkelsbær og grønn te, er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og er vegansk.

Skånsom tøyvask, tøff på smuss og flekker

Klar tøyvask har en mild og behagelig duft av stikkelsbær og hvitveis, og passer til både farget og hvitt tøy. Tøyvasken inneholder nøye utvalgte ingredienser – ingen unødvendige. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og vegansk.

Refill håndsåpe og tøyvask. Foto.

Hvordan funker det?

En kartong av tøyvask-påfyll inneholder akkurat samme mengde produkt som én flaske, mens håndsåpe-kartongen inneholder nok til 1,5 påfyllinger. Når originalbeholderne er tomme, er det bare å helle over nytt produkt fra kartongen, og vips er flaska full og klar for å brukes igjen. Den tomme pakken skylles, brettes og kildesorteres som papp. Da får vi også mer råmateriale til å lage enda mer emballasje av resirkulert materiale – og kanskje nye varianter av Påfyll?

Vi elsker å prate med dere, så ikke nøl med å fylle opp innboksen vår på Facebook og Instagram med forslag og innspill – eller bilder av limited edition i aksjon hjemme!