Grønnere hverdag

Klar skal tilbake til Træna

Det er rart hvor mye noe som skjedde helt i starten kan bety. For eksempel det du ser i horisonten der: Træna.

Træna. Foto

Da vi lanserte produktene våre høsten 2017 fikk alle de 450 innbyggerne i øykommunen teste Klar – og stadig vekk tenker vi på dem. Nesten daglig, faktisk. Derfor gleder vi oss stort til å reise tilbake dit, til Trænafestivalen 2019.

Her skal vi snakke om havet, knuse miljømyter og være med på å feire naturen, havet og det vi jobber for å ta vare på. Alt går i sirkler, og Træna er en del av vår. ⁠

Stolt sponsor

Når Trænafestivalen arrangeres for 16. gang i sommer, er fokuset stort på miljø, bærekraft og det å etterlate positive avtrykk i verden. Klar er derfor er superstolt sponsor av festivalen.

– Vi liker Træna og Trænafestivalen, og vi ønsker å være med å bidra til rent hav, en renere festival og en grønnere hverdag. Det blir tydelig hva miljøet betyr i et øysamfunn som Træna, som ligger langt ut i havgapet, sier vår produktsjef, Nora.

Grønnere hverdag, grønnere festival

I hele festivalproduksjonen er alle renholdsprodukter byttet ut med Klar-produkter. Samtidig har også alle restauranter, overnattingssteder og private hjem blir også tilbudt å bruke personlig pleie- og renholdsprodukter fra Klar.

– Hele Trænafestivalen arrangeres i ekstremt vakker natur, men også sårbar natur. Det betyr at vi har et ansvar. Som festivalarrangører vil vi bli enda mer miljøvennlige og vi vil at publikum også er med på den reisen og bidrar med sitt. Derfor er vi stolte av å få en nasjonal partner som sammen med oss skaper bevissthet omkring det å leve et grønnere liv, ikke bare noen dager under Trænafestivalen, men hele året. Det er en milepæl for Trænafestivalen å ha på plass et samarbeid med en så stor og miljøbevisst aktør som Klar, sier festivalsjef Jim B. Marthinussen.

Vi gleder oss til å dra på festival, og vi gleder oss til å ha dere med på reisen. Alt vi gjør på Træna kan dere følge med på @Klar på Instagram