Grønnere hverdag

Vi sponser Skandinavias største sykonkurranse

For tredje gang er SkandinaviaSyr i gang på Instagram. Det var ingen tvil om vi ville sponse en så positiv konkurranse som har fokus på bærekraft – og derfor kan du kan du vinne Klar-produkter to av dagene.

Skandinavias største sykonkurranse. Foto

Har du et syprosjekt på gang, eller om du ikke har et prosjekt, kanskje du syr litt innimellom? Bli med i Skandinavias største sykonkurranse på Instagram og del hobbygleden din med andre. Fra 25. november og fram til 10. desember kan du være med på SkandinaviaSyr, der det blir ulike utfordringer og temaer hver dag. Du velger helt selv om du vil være med hver dag, eller bare noen av dagene.

Stolt sponsor

Vi sponser fordi vi liker det SkandinaviaSyr står for. Initiativtagerne Ingrid Vik Lysne og Ingrid Bergtun, begge kjent fra NRKs Symesterskapet, er begge opptatt av gjenbruk, redesign og å ta godt vare på de klærne man har. Vi har lenge blitt inspirert av disse to, og da de spurte om vi ville støtte SkandinaviaSyr, var det enkelt å si ja.

Vinn Klar-produkter

Vi har fått tildelt to dager der du kan være med i trekningen av en totebag med sju valgfrie Klar-produkter – hvis du deltar en av disse dagene, så klart. Vår første dag er onsdag 27. november der tema er “mitt siste syprosjekt“. Hva er det siste du sydde? Eller holder du på med et spennende prosjekt? Følg reglene på Instagram, del prosjektet ditt og bli med i trekningen!

Den andre dagen vi sponser er 8. desember med “reparasjon” som tema. Har du hull i dunjakken, denimbuksa eller ullgenseren? Kanskje det på tide å endelig reparere hullene – og i samme slengen delta i konkurransen.

Har du noen syprosjekter du ønsker å dele med andre, eller trenger du inspirasjon til å komme i gang? Sjekk ut #SkandinaviaSyr på Instagram for å bli inspirert av andres bilder og spre kjærlighet. Vi gleder oss til å se syprosjektene deres!