Grønnere hverdag

Velkommen til Klar sin nettbutikk

Helt siden Klar-produktene ble lansert har vi fått spørsmål om hvorfor man ikke kan kjøpe alle produktene på et og samme sted – og ikke minst når det kommer nettbutikk. Det tok kanskje litt tid, men nå er den endelig her.

Et herlig knippe vaskemidler. Foto

Vi har fått mange meldinger fra dere på både Facebook og Instagram med spørsmål om vi kan starte nettbutikk. Kommentarer som “Hvorfor finner jeg ikke produktene i nærbutikken min?” skjærer litt i hjerterota. Særlig siden målet med Klar var å gjøre det enkelt for deg som forbruker å velge mer miljøvennlige produkter.

Mens noen er så heldig å ha flere dagligvarebutikker i nærheten som selger Klar, må andre reise fra butikk til butikk – uten garanti for at butikken har tatt inn produktene. Derfor ønsker vi å oppfylle ønsket vårt med å gjøre produktene tilgjengelige for alle, i form av denne nettbutikken.

Alle Klar-produktene på et sted

Vi kan dessverre ikke styre hvilke butikker som tar inn de ulike produkter, eller om butikkhyllene er tomme. Men i nettbutikken vår vil du finne alle produktene våre på samme sted, og å handle her vil være en kjapp og enkel prosess.

Du kommer også til å kunne finne helt nye og annerledes varianter i nettbutikken, for eksempel Påfyll. Disse prosjektene er til for at vi ønsker å teste og lære, slik at vi kan lage mest mulig forbrukervennlige løsninger.

Handle når du vil

Har du opplevd å dra til butikken fordi du mangler oppvaskmiddel eller vaskepulver til klesvasken, men så kommer du hjem med en full pose av ting – uten det du faktisk trengte? Vel, det har vi. I nettbutikken vår kan du handle når du vil, det er ingen åpningstider du må forholde deg til.

Når du vet at du mangler noe, kan du helt enkelt finne produktene du trenger og legge dem i handlekurven. Kanskje nok en fordel: Du trenger ikke å bære produktene hjem fra butikken. Fordi vi vil at dette skal være så miljøvennlig som mulig, lar vi pakkene våre haike med de som leverer aviser, og pakken blir levert på døra eller dørmatta hjemme hos deg. Du kan selvfølgelig spore pakken hele veien fra oss til deg.

Dere er allerede veldig gode på det: Å gi tilbakemeldinger, forslag og dele deres ideer og tanker med oss. Fortsett med det! Har du prøvd nettbutikken vår og ønsker å gi ris eller ros: send oss gjerne en melding på Facebook eller Instagram!

Ta meg til nettbutikken!