NYHET: Refill av Håndsåpe og Tøyvask | Klardag
Hus & hjem

NYHET: Refill av Håndsåpe og Tøyvask

Endelig har vi gleden av å introdusere den høyt etterspurte refillen, eller påfyll som vi liker å kalle det, av både håndsåpe og tøyvask – og selvfølgelig er det påfyll i mer miljøvennlig kartongemballasje.

Klar refill – Klar påfyll

Det er kanskje ikke helt vanlig å lage en tøyvaskrefill av papp, men så er ikke Klar et helt vanlig merke. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å kunne redusere ditt avtrykk, uten å måtte gå på kompromiss med enten kvalitet, duft eller brukervennlighet.

Dette er en test med et begrenset omfang, men planen er å lansere for fullt i løpet av 2020 – fram til det kan du finne refillene i utvalgte Rema og Meny-butikker. Hvorfor tar det så lang tid, spør du? Vel, vi ønsker å teste og lære slik at vi kan lage mest mulig forbrukervennlige løsninger.

Finner du Klar Påfyll og ønsker å teste, vil vi gjerne høre fra deg om hva du syns. Send oss gjerne en melding på Facebook eller Instagram.

Håndsåpe Påfyll

Hvorfor refill?

Vi har siden starten satset på resirkulerbar, bærekraftig emballasje med bruk av resirkulert plast i flaskene og etiketter av fornybar råvare. Og med de nye refillene har vi muligheten til å ta dette ett skritt lenger og sørge for resirkulerbar emballasje som der alle komponenter er av fornybare råvarer.

– I tillegg er dette emballasje som er volumeffektiv i transport, særlig i det emballasjekomponentene transporteres fra produsent til fyllefabrikk, men også som fylt ferdigvare. Dette sparer vekt og plass som gir en miljøgevinst gjennom redusert transport og drivstofforbruk, sier produktutvikleren vår, Øystein.

Pleiende håndsåpe med lukten av stikkelsbær og grønn te

Klar håndsåpe er en skånsom og pleiende håndsåpe med nøye utvalgte ingredienser – ingen unødvendige, bare det som trengs. Den har en mild og spennende duft av stikkelsbær og grønn te, er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og er vegansk.

Skånsom tøyvask, tøff på smuss og flekker

Klar tøyvaskmiddel har en mild og behagelig duft av stikkelsbær og hvitveis, og passer til både farget og hvitt tøy. Tøyvasken inneholder nøye utvalgte ingredienser – ingen unødvendige. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og vegansk.

Tøyvask Påfyll

Hvordan bruke Klar Påfyll?

Bruken av Påfyll er ganske enkel: Hell kartongen over i originalflasken og bruk som normalt. Mens én kartong av tøyvask-påfyllen tilsvarer én flaske, er det litt mer mer innhold i håndsåpe-kartongen. Den tilsvarer nemlig r 1 ½ stk. Klar håndsåpe.

Og husk, vi trenger pappen tilbake så brett kartongen og kildesorter den med annen papp og papir.