Hus & hjem

Klar-serien, produkt for produkt!

Vi er skikkelige stolte av hvert eneste produkt som er i Klar-serien. Fra hva vi har i produktene (og kanskje like viktig, hva som ikke er i), til hvordan de blir produsert, til hva flaskene våre er laget av.

Klar produkter liggende på gulvet. Foto

Når du også åpner korken vil du kjenne duften av Norden. Det er duft av både kløver og hvitveis, av agurk og marikåpe. For å nevne noe. Naturligvis har vi ikke mikroplast i produktene våre. Og flaskene våre, de er laget av 100% resirkulert plast fordi, i stedet for å lage nytt, bruker vi det vi kan om igjen. Og om igjen.

Vi er et smart og bærekraftig valg, helt enkelt. Akkurat slik som gode miljøvalg bør være. Bare se her:

Klar Påfyll Håndsåpe (500 ml) og Tøyvask (750 ml)

Klar Tøyvask Påfyll og Klar Håndsåpe Påfyll er vår refilløsning i papp. Det er kanskje litt uvanlig, men så er ikke Klar et helt vanlig mere heller. Påfyll ser ut og funker akkurat som melkekartongene du kjenner fra meierihylla – og de skylles, brettes og resirkuleres på samme måte som papp etter bruk. På den måten gjør vi det enkelt for deg å redusere avtrykket ditt, samtidig som du får fylt opp!

Klar Vaskepose (50 cm x 55 cm)

Ta vare på klærne dine og miljøet på en og samme tid med Klar Vaskepose! Ved å vaske tøy i vaskepose, hindrer du slitasje fra vaskemaskinen. Da holder klærne seg fine lengre – og du slipper å kjøpe nytt like ofte. I tillegg reduserer du fibertap til vaskevannet med opptil 70 prosent – litt sånn pose og sekk, med andre ord! Posen rommer omtrent 2 kilo tøy.

Klar Påfyll Tøyvask og Klar Vaskepose på vaskerommet. Foto.

Klar Påfyllbar deodorant

Hvorfor kaste noe som du kan bruke igjen og igjen – og igjen? Klar Påfyllbar deodorant er en deodorant du kan fylle på når den er tom. Det sparer både lommeboka og miljøet! Faktisk sparer du hele 86 prosent plast ved å kjøpe en refill i stedet for en helt ny roll-on. Lag din helt egne skreddersydde deodorant som ser ut og dufter akkurat sånn som du liker det.

Klar Dusjsåpe (400 ml)

En lett og behagelig dusjsåpe med en frisk duft av stikkelsbær og grønn te, den samme duften som er i Klar håndsåpe. Klar Dusjsåpe 400 ml inneholder vegetabilsk glyserin som opprettholder hudens fuktighetsnivå og motvirker tørr hud. Den er i tillegg vegansk, Svanemerket og dermatologisk testet på sensitiv hud. Kommer i ekstra stor flaske på 400 ml. Flasken er laget av 100 prosent resirkulert plast.

Klar dusjsåpe i ekstra stor flaske. Foto.

Klar Håndkrem (75 ml)

Økologisk sertifisert håndkrem med en lett og frisk duft av eple og hylleblomst. Klar Håndkrem inneholder 99% ingredienser som stammer fra naturen, blant annet økologisk solsikkeolje og sheasmør som virker mykgjørende og beskyttende. Kremen inneholder også økologisk aloe vera som har en pleiende og fuktighetsgivende effekt.

Klar Håndsåpe (300 ml)

Klar Håndsåpe har en mild og spennende duft av stikkelsbær og grønn te. Den er fri for parabener, fargestoffer og SLS. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar Håndsåpe

Klar Kjøkken (500 ml)

Klar Kjøkken er en effektiv spray til vask på kjøkkenet. Den er tøff mot smuss og fett, og har en deilig lukt av bergamot og bladmynte. Kjøkkensprayen er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og vegansk.

Klar Oppvaskmiddel (500 ml)

Klar Oppvaskmiddel er tøff på smuss og fett, og er drøy i bruk med en mild og behagelig duft av ingefær og rødkløver. Den inneholder nøye utvalgte ingredienser som gjør oppvasken effektiv, uten unødvendige kjemikalier. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar oppvaskmiddel

Klar Glass og Speil (500 ml)

Klar Glass og speil er et godt og bærekraftig alternativ til vask av speil og glassoverflater. Den har 0 % fargestoffer og 0 % parfyme, i tillegg til å være Svanemerket og vegansk. Sprayen skummer i bruk, noe som reduserer spraytåke med 98,6 %.

Klar Baderom (500 ml)

Klar Baderom er utviklet for vask av badet og fjerner effektivt både kalk og baderomssmuss –helt uten unødvendige kjemikalier. Den er Svanemerket, vegansk og produktet gir også redusert spraytåke i bruk. Og med en svak duft av agurk og marikåpe – det gir en deilig og forfriskende følelse av et nyvasket bad, synes vi.

Klar badromspray

Klar Tøyvask (750 ml)

Klar Tøyvask er skånsom samtidig som den er tøff på smuss og flekker. Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir deg rent tøy, uten unødvendige kjemikalier. Den passer til vask av både farget og hvitt tøy, og har en mild og behagelig duft av stikkelsbær og hvitveis. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar Tøyvask parfymefri (750 ml)

Klar Tøyvask parfymefri er skånsom samtidig som den er tøff på smuss og flekker. Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir deg rent, parfymefritt tøy, uten unødvendige kjemikalier. Den passer til vask av både farget og hvitt tøy. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, anbefalt av NAAF, Svanemerket og vegansk.
NAAF = Norges Astma og Allergiforbundet

Klar tøyvask parfymefri

Klar Allrent (750 ml)

Klar Allrent er et effektivt og skånsomt vaskemiddel som kan brukes til å vaske de fleste overflater i hjemmet. Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir et rent hjem, helt uten unødvendige kjemikalier.

Klar allrent er et skikkelig multitalent med en mild og behagelig duft av trekløver. Den er dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar Allrent