Hus & hjem

NYHET: Tre nye Klar-produkter

Det er ingen hemmelighet at vi ønske å skape en ny normal i hylla, men for å få det til må vi spille på lag med dere. Derfor spør vi dere om innspill og forslag – og takket være deres engasjement ble disse tre variantene til.

Klar Kjøkken og Klar Glass og Speil. Foto

Alle forslagene og innspillene vi får fra dere lagres i lister og vurderes kontinuerlig ut ifra hvordan vi kan lage gode og grønne kvalitetsprodukter. Samtidig ønsker vi at det skal være et spennende, nytt alternativ til det du får kjøpt i dag.

Noen varianter tar lengre tid å utvikle – men vi har mye spennende som skjer – og vi gleder oss til å kunne dele mer etter hvert. I mellomtiden kan du se om du finner disse i butikkhylla. Kanskje du finner en ny favoritt?

Kjøkkenspray

Kjøkkenspray har vært et av de aller mest etterspurte produktene, og endelig har vi klart å lage et godt, grønt alternativ. Klar Kjøkkenspray er tøff mot smuss og fett, og ikke minst effektiv til vask av kjøkkenet.

Som alle Klar-produkter inneholder også denne varianten nøye utvalgte ingredienser, er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og vegansk. Flasken er selvfølgelig også laget i 100 prosent resirkulert plast som kan brukes igjen – og igjen.

Klar Kjøkkenspray:

  • Er effektiv til vask på kjøkkenet
  • Inneholder nøye utvalgte ingredienser – og ingen unødvendige
  • Har 0% fargestoffer
  • Skummer i bruk. Reduserer spraytåke med 98,6%
  • Duft av bergamot og bladmynte

Glass- og speilspray

Det er tydelig at forbrukere har hatt et stort ønske om et bærekraftig alternativ til vask av speil- og glassoverflater, og vi har lyttet til dere. Klar Glass og Speil inneholder nøye utvalgte ingredienser, 100 prosent fornybare – der ingen av dem er unødvendige. I tillegg er den både Svanemerket og vegansk.

Glass- og speilspray:

  • Gir et skjoldfritt resultat
  • 0% fargestoffer
  • 0% duft
  • Skummer i bruk. Reduserer spraytåke med 98,6%

Glass og speilspray

Tøyvaskpulver parfrymefri

Vi har også lansert er bærekraftig og mer miljøvennlig alternativ til deg som foretrekker å vaske med pulver fremfor flytende tøyvaskemiddel. Klar Tøyvaskpulver Parfymefri er skånsom, samtidig som den er tøff mot smuss og flekker. Varianten er godkjent av Norges Astma og Allergiforbund, dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerket og er vegansk.

Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser, passer til vask av farget og hvitt tøy. 0% parfyme.