Kropp

3 nye produkter: Naturlig og økologisk kroppspleie

Folk blir stadig mer bevisst på hva de putter i seg, på seg og hva de kjøper av produkter. Det skal være lett å velge gode, naturlige valg i hverdagen – derfor lanserer vi tre nye produkter innen naturlig og økologisk kroppspleie.

Klar naturlig og økologisk hudpleie

Huden vår er det største organet på kroppen, og beskytter oss fra topp til tå. Var du klar over at huden bare er 2 millimeter tykk og kan absorbere opptil 60 prosent av stoffene som påføres overflaten? Derfor er det viktig å ta vare på huden på best mulig måte.

Det stilles strenge krav til økologisk kosmetikk, og disse produktene blir heller ikke dyretestet. Våre tre nye varianter innen kroppspleie har minst 98 prosent ingredienser som stammer fra naturen og er økologisk sertifiserte av Ecocert etter den anerkjente COSMOS organic-standarden.

Klar Dusjsåpe

En lett og behagelig dusjsåpe med en frisk og mild duft av eple og hylleblomst. Klar Dusjsåpe er økologisk sertifisert og inneholder 98 prosent naturlige ingredienser. Blant disse finner du økologisk aloe vera som har en pleiende og oppfriskende virkning på huden. Dusjsåpen inneholder også vegetabilsk glyserin som opprettholder hudens fuktighetsnivå og motvirker tørr hud. Den er er i tillegg vegansk, Svanemerket og dermatologisk testet på sensitiv hud.

Klar Dusjsåpe får du kjøpt i: Meny, Rema 1000, Coop Obs, Coop Extra, Coop Mega.

Klar Body lotion

En rik og pleiende body lotion til kroppen med en lett og frisk duft av eple og hylleblomst. Klar Body lotion er økologisk sertifisert og inneholder 99 prosent naturlige ingredienser. Blant disse finner du økologisk solsikkeolje og økologisk aloe vera som har en pleiende og fuktighetsgivende effekt. Kremen er også vegansk, Svanemerket og dermatologisk testet på sensitiv hud.

Klar Body lotion får du kjøpt i: Meny, Coop Obs, Coop

Klar Håndkrem

Mild, pleiende og fuktighetsgivende håndkrem som tar vare på tørre hender. Håndkremen er økologisk sertifisert og inneholder 99% naturlige ingredienser, blant annet økologisk solsikkeolje og sheasmør som virker mykgjørende og beskyttende. Klar Håndkrem inneholder også økologisk aloe vera som har en pleiende og fuktighetsgivende effekt, og har en lett og frisk duft av eple og hylleblomst. Varianten er vegansk, Svanemerket og dermatologisk testet på sensitiv hud.

Klar Håndkrem får du kjøpt i: Meny, Coop Obs, Coop Mega, Spar, Kiwi