Kropp

Henda i været for nyheten påfyllbar deodorant & antiperspirant!

Vi er såpass spente at vi nok burde tatt på litt deo. For etter lang tid med utvikling, planlegging og testing kan vi endelig si det høyt: Nå finner du nyheten Påfyllbar deodorant & antiperspirant i nettbutikken!

Klar Påfyllbar deodorant & antiperspirant. Foto.

Det ligger mye hardt arbeid, og mange strøk roll-on, bak nyheten Påfyllbar deodorant & antiperspirant. For hva ønsker egentlig folk av en deo? Hva skal den lukte, hvor stor skal den være? Liker folk at den er rund, ligger den godt i hånda? Vi har testa og prøvd helt til vi ble svette. Og resultatet er vi skikkelig stolte av!

Hva er Påfyllbar deodorant & antiperspirant?

Det er rett og slett en roll-on-beholder som kan fylles igjen – og igjen – med refill-tuber. Beholderen, som lages i Porsgrunn, kommer i fem ulike farger. Den er laget for å vare lenge. Du fyller den selv, med ditt personlige valg av deodorant som er effektiv i 24 timer eller antiperspirant som er effektiv i 48 timer. Du kan velge mellom hele fem dufter og en parfymefri.

Utviklingen har vi gjort på Skøyen, og sammen med dere. Vi har designet, testet og laget både innhold og beholder. Det er valgt kvalitetsingredienser med 96% fornybare og naturlige ingredienser av naturlig opphav. Målet er kanskje litt klamt, men vi ville lage en deo du gleder deg til å bruke hver eneste dag!

Beholderen kjøper du kun en gang, mens du kan handle refiller etterhvert som du går tom. Det sparer både miljøet og lommeboka på lang sikt. Faktisk sparer du hele 86 prosent plast ved å kjøpe vår refill i stedet for vanlig roll-on!

Når den er tom, kan du vaske beholderen for hånd med alminnelig såpe eller kjøre den i oppvaskmaskinen. For å få rengjort og tørket den ordentlig, kan det være lurt å ta ut kulen. Stikk den butte enden av en blyant eller kulepenn inn gjennom påfyllingshullet og pop ut kulen fra innsiden. Når den er rengjort og tørket er det bare å poppe den tilbake på plass. Blir beholderen slitt eller ødelagt, kan den sorteres og kastes som plastavfall. Men det er lenge til!

Du kan ta ut kulen for å rengjøre deodoranten ordentlig. Foto.

Sånn setter du sammen din helt egne skreddersydde deo fra Klar!

Foreløpig er de kun til salgs her i nettbutikken på klardag.no. Vi håper å kunne lansere produktene i butikker over hele landet etter hvert.

I nettbutikken velger du hvilken farge du vil ha på beholderen, hvilken duft du vil ha, og om du vil ha deodorant eller antiperspirant.

Hvilken farge skal jeg velge?

Du kan velge mellom pudderrosa, blågrønn, mint, sort og korall. Hvilken farge faller deg først inn? Det er gjerne den du kommer til å elske. Ikke tenk på hva andre liker eller hvilken som er mest moderne. Husk at du skal ha den i mange år! Vil du den skal være lett å finne i gymbaggen, anbefaler vi korall. Vil du ha en mer nøytral farge, liker mange blågrønn og sort.

Hvilken duft skal jeg velge?

Hvilken duft bruker du i dag? Ta en titt på bildene vi bruker for å beskrive duftene, og se om du finner en som kan passe deg. De mest populære er duggfrisk og friluft. Duggfrisk lukter friskt av vårblomster, mens friluft er mer ren, maskulin og nøytral. Foretrekker du å lukte som deg selv, har vi en antiperspirant uten parfyme.

Det er flere ulike dufter å velge mellom. Foto.

Skal jeg velge deodorant eller antiperspirant?

Hva du velger er rett og slett litt smak og behag. Klar antiperspirant er effektiv mot svette og vond lukt i opptil 48 timer. Deodorant er effektiv mot vond lukt i opptil 24 timer. De fleste er vant til antiperspirant, og den oppleves gjerne som mer effektiv enn deodorant. Begge er dermatologisk testet på sensitiv hud, og milde mot den sarte huden under armene.

Hva inneholder deo fra Klar?

Våre produkter er Svanemerket og inneholder kun nøye utvalgte ingredienser. Det innebærer at de tilfredsstiller Svanens – og våre egne – strenge krav til miljø- og helseskadelige kjemikalier. Deodoranten havner i avløpet når vi vasker oss, og da er det spesielt viktig med biologisk nedbrytbare ingredienser.

Det er en vegansk deo. Det vil si at verken ingredienser eller ferdig produkt inneholder animalske ingredienser, og de er heller ikke testet på dyr.

Antiperspiranten vår inneholder aluminiumssalter som reduserer svette. Aluminium i antiperspirant blir ansett som trygt av både den europeiske vitenskapelige komité for forbrukertrygghet og Miljømerket Svanen. Dersom du foretrekker en variant uten aluminium, er deodoranten vår et godt alternativ. Den inneholder ikke aluminiumsalter.

Fyll på med en ny refill når deodoranten er tom. Foto.

Hvor godt fungerer den, da?

Skikkelig bra! At den er gjenbrukbar og uten unødvendige kjemikalier, gjør den heldigvis ikke mindre effektiv. Enten du svetter mye og sliter med stram svettelukt, eller bare ønsker en skikkelig naturlig og frisk duft under armene: Vi er tror du kommer til å fylle den igjen og igjen og igjen og …

Hvordan bruker jeg Klar Påfyllbar deodorant & antiperspirant?

  1. Fyll beholderen med valgfri refill ved å åpne lokket i bunnen, og klemme innholdet fra tuben i ventilen. Det er lurt å holde refillen helt nede i beholderen, slik.
  2. Påfør deodoranten på ren og tørr hud.
  3. Flaks litt med armene sånn at den tørker før du tar på deg klær.
  4. Når beholderen er tom, kan den vaskes og tørkes før du går tilbake til punkt 1.