Kropp

Klar dusjsåpe 400 ml: En ekstra stor nyhet!

Er du en av de mange som digger duften til Klar håndsåpe? Det får vi mange meldinger om i innboksen. Og ønsket om flere produkter med samme deilige lukt av stikkelsbær og grønn te har resultert i en stor nyhet – faktisk er den på hele 400 ml!

Nyheten Klar dusjsåpe 400 ml er en ekstra stor nyhet. Foto.

Nye Klar dusjsåpe 400 ml kommer i en ekstra stor flaske, sånn at hele familien kan få sitt på det rene. Den er Svanemerket, vegansk og dermatologisk testet på sensitiv hud, og et velduftende og hudvennlig alternativ når personlig hygiene står på planen. Dusjsåpe for sensitiv hud kan brukes av store og små – også av menn som foretrekker en mild kroppssåpe uten sterk parfyme.

Som alle våre produkter inneholder nyheten kun nøye utvalgte ingredienser som alle gjør hver sin viktige oppgave. Dette er rett og slett en vegansk dusjsåpe uten fargestoffer og unødvendige kjemikalier, sånn at også samvittigheten blir helt ren.

Resirkulert plast

Flasken er laget av 100 prosent gjenbrukt plast. Plastsøppelet du kildesorterer, blir brukt til å lage nye produkter – og på den måten kan vi alle være med på å sørge for at gatene bader i litt mindre søppel. Husk å sortere ut plast og kaste i rett dunk, så får vi nok resirkulert plast til å lage flaskene våre av også i fremtiden.

Hva skiller den nye dusjsåpa fra den gamle?

I tillegg til at den lukter annerledes og kommer i stor flaske, skummer den nye kroppssåpa mer. Vi fikk nemlig tilbakemeldinger fra badeglade som savna skum og bobler. Derfor tilsatte vi mer skummende ingredienser samtidig som vi holdt fokus på at sluttproduktet skulle være mildt og pleiende.

Hjemmelaget badeskum

Tom for badeskum? Eller kanskje dere vil unngå skummende produkter med for mange uttørkende og irriterende kjemikalier? Heldigvis kan du lage morsomme bobler i badekaret hjemme med vår pleiende og hudvennlige dusjsåpe!

  1. Tapp i badekaret eller badebaljen.
  2. Hell Klar dusjsåpe 400 ml der strålen treffer badekaret. Jo mer kraft det er i vannet, jo mer skum blir det, så skru på full guff!
  3. Hvor mye såpe du trenger, avhenger av hvor stort baljen eller badekaret er. Begynn med et par spiseskjeer og prøv deg litt frem.

Husk at såpen kan gjøre badekaret glatt, så vær forsiktig! Vi anbefaler å skylle både badekar og badenymfer etter bruk. Har du boblebad? Følg bruksanvisningen fra produsenten – det er ikke sikkert ditt kar liker såper og skum. Pass også på så ikke de små spiser skummet – det kan se og lukte fristende, men skal ikke smakes på. Det fungerer derimot ypperlig som lekesoftis og skumskjegg. Godt bad!