Kropp

Positiv respons på Klar-bar

Vi er overveldet over den positive responsen på Klar-bar, og det er utrolig mange av dere som velger dem. Her er et utvalg av tilbakemeldinger vi har fått.

Kvinner ser utover havet. Håret er vasket med Klar-bar. FOTO.

Tynt hår? Bruk mindre balsam for luftigere manke

Anonym har både ros og tips til andre brukere i sin kundevurdering om Klar Sjampobar eple og hylleblomst og Klar Balsambar eple og hylleblomst.

– Her var det bare nye og gode overraskelser for mitt tynne hår. Håret føles så rent og lett etter dusjing, og det er fremdeles mykt når jeg føner det. Skulle tro håret blir tungt siden det ble mykt etter føn? Neinei, det holder seg såå luftig og med volum selv dagen etter hårvask.

Videre skriver vedkommende at det er kjekt å ha god samvittighet av å bruke et produkt som er besparende for miljøet, samtidig som det gjør en skikkelig jobb! Og avslører at det definitivt blir gjenkjøp i fremtiden.

Om Balsambaren er anonym ærlig på håret ble tungt ved første forsøk – men kun fordi “jeg tok så mye siden balsamen ikke skummet”. Og har selvfølgelig lagt igjen et godt tips til dere andre:

– Hvis du har tynt hår og ønsker å ha luftigere hår lengre, anbefaler jeg å bruke en svært liten mengde av den! Det er best å påføre på håndflaten først for å ha kontroll på mengden. Det kan føles som man ikke påfører noen ting, men likevel kan man kjenne forskjell på før og etter bruk av balsamen.

Klarbar - Vaske håret med balsambar. FOTO

Mild og god for tørr hodebunn

Vi har fått flere tilbakemeldinger fra de som har testet hvitveis og erteblomst-serien på tørr hodebunn. Sjampoen har nemlig en fuktighetsgivende effekt som passer alle hårtyper, men kanskje aller best for de med tørt og slitt hår. Dette er noen av kundevurderingene vi har fått på klardag.no:

– Denne balsamen er helt nydelig. Jeg har tykt og nokså tørt hår, men med denne føles håret både mykt og lett. Ny favoritt! skriver Kari.

Elise er en av dem som har testet begge sjampovariantene, og deler gjerne sine opplevelser av produktene med andre:

– Både eple og hylleblomst og hvitveis og erteblomst sjampobarene har virkelig vært positive kjøp! Jeg har strevd litt med tørr hodebunn, og denne sjampoen har vært helt fantastisk. Mild og god, og lukter fantastisk.

Hun har også lagt igjen en kundevurdering på Klar Balsambar hvitveis og erteblomst:

– Kan helt ærlig si at jeg aldri har prøvd en balsam så god som denne før. Håret blir silkemykt, og den lukter helt fantastisk!

Fantastisk vurdering med gode innspill til videreutvikling

“Jeg har tykt, mørkebrunt, nordisk hår, og lukten på denne sjampobaren er 10/10, starter Vendlajeanette sin vurdering om eple og hylleblomst sjampobar.

– Den etterlater ikke håret supermykt som en hårmaske vil gjøre, men resultatet er langt fra stritt og tørt. Håret kan kjennes litt flokete og stritt ut rett etter man skyller ut sjampoen, men dette fikser balsambaren med en eneste gang. Sjampoen og balsamen fungerer minst like bra som andre vanlige, flytende produkter, om ikke enda bedre enn de fleste.

I tillegg har hun også gitt to innspill vi tar med oss videre:

  1. De fleste bruker mye mer sjampo enn balsam, så jeg kunne godt tenke meg at sjampoen kunne blitt litt større. (Balsambar = 4 flasker. Sjampobar = 2 flasker)
  2. Formene på barene er interessante og fine, og man blir fort vandt til å holde de, men jeg skulle ønske de hadde en litt annen form slik at det blir enklere å “lime” på restene av den gamle baren fast på den nye, slik at man lett kan bruke opp ALT av barene. (Jeg har ikke prøvd å lime de på enda, så kan hende jeg tar feil her).

Hun avslutter vurderingen med å glede seg til fine alternativer til oppbevaring av barene eller såpeskåler, og legger igjen noen siste fine ord:

– Både balsamen og sjampoen kommer til å være en favoritt her lenge, og kommer til å kjøpe igjen og igjen. Resultatet er virkelig lett og friskt og gir en skikkelig ren følelse.

Klar-bar på såpeskål. FOTO.

“Sjampoen og balsamen gir frisørfølelsen”

– Dette er den beste sjampoen jeg har brukt på lenge, lenge! Jeg har helt naturlig hår uten farge eller noe behandling i, skriver Kristin om Klar Sjampobar eple og hylleblomst.

Hun startet som en skeptisk forbruker da håret kjentes både tørt og flokete ut i dusjen, men skriver videre at bekymringen var helt ugrunnet.

– Håret blir veldig rent, blankt og fint når det tørker. Fra å vaske håret hver eneste dag, har jeg på veldig kort tid, gått til å kunne vaske det to ganger i uka. Jeg bruker sjampoen og tilhørende balsam i lag.

Videre skriver hun: Beskrivelsen jeg har gitt til mine kolleger, som jeg står helt inne for, er at sjampoen og balsamen gir frisørfølelsen. Håret føles så glatt, blankt, rent og fresht ut. Har anbefalt denne til alle jeg, både i forhold til miljøhensyn og hvor bra den faktisk er.

– Skulle ønske dere kunne rulle den ut i butikken nær meg så jeg ikke får så dårlig samvittighet for å måtte få den tilsendt, avslutter hun.

… og med det kan vi si at vi jobber med saken, og krysser vi fingrene for at hårpleieproduktene til Klar snart blir å finne i dagligvarehyllene også.

Kvinne børster håret etter å ha brukt Klar-bar sjampobar. FOTO

Hvis du har lest helt hit, så kan vi gi deg et lite hint (ok, stort hint) om hva vi jobber med akkurat nå: Veldig mange har ytret sine ønsker om flytende hårprodukter også – og det jobber vi med nå.

Har du testet noen av produktene våre setter vi stor pris om du ønsker å legge igjen en liten vurdering med hva du syns. Tusen takk for alle tilbakemeldinger på produktene våre!