Hus og hjem

Hvor kan jeg kjøpe Klar-produkter?

Ettersom dette kanskje er et av de vanligste spørsmålene vi får i sosiale medier, så tenkte vi “Hvorfor ikke lage en oversikt over hvor du kan kjøpe Klar-produkter?”. Vel, her kommer den.

Klar baderomsspray

Vi har allerede lagt til link til nettbutikker som selger produktene våre på hver enkelt produktside. Men det er kanskje greit med en samlet oversikt?

I disse butikkene finner du Klar-produkter:

  • Oppvaskmiddel med duft av ingefær og rødkløver: Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Spar, Bunnpris, Meny, Rema 1000 og utvalgte Kiwi-butikker
  • Håndsåpe med duft av stikkelsbær og grønn te: Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Spar, Meny, Bunnpris og Rema 1000

Klar Oppvaskmiddel

Klar Tøyvask

  • Kjøkkenspray med duft av bergamot og bladmynte: Coop Obs, Coop Mega og Meny
  • Glass & Speil: Coop Obs, Coop Mega og Meny
  • Baderomsspray med duft av agurk og marikåpe: Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Rema 1000 og utvalgte Joker-butikker som velger å ta produktet inn

Klar Allrent

  • Allrent med duft av trekløver: Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris, Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs, Rema 1000 og utvalgte Joker-butikker som velger å ta produktet inn
  • WC-gel med duft av agurk og marikåpe: Coop Extra, Coop Mega, Coop Obs og Rema 1000

Du kan også finne forskjellige varianter i KIWI, Coop Mega, Coop Extra, Joker og Bunnpris, når de velger å ta produktene inn.

Men, jeg finner ikke Klar-produktene i butikken…  

Det er også en setning vi ofte får høre. Det har seg nemlig slik at det ikke er vi som bestemmer hvilke butikker som tar inn Klar-produkter. Det er det kjedene selv som bestemmer. I tillegg er det kjedene selv som setter prisen på produktene, derfor kan det være ulik pris fra butikk til butikk.

Vi ønsker selvfølgelig å være så tilgjengelige vi bare kan – så om du ikke finner oss i nærbutikken din, kan du gjerne spørre kjøpmannen da de ofte kan ta inn produktene.