Hus og hjem

Klar-serien, produkt for produkt!

Vi er skikkelige stolte av hvert eneste produkt som er i Klar-serien. Fra hva vi har i produktene (og kanskje like viktig, hva som ikke er i), til hvordan de blir produsert, til hva flaskene våre er laget av.

Klar produkter

Når du også åpner korken vil du kjenne duften av Norden. Det er duft av både kløver og hvitveis, av agurk og marikåpe. For å nevne noe. Naturligvis har vi ikke mikroplast i produktene våre. Og flaskene våre, de er laget av 100% resirkulert plast fordi, i stedet for å lage nytt, bruker vi det vi kan om igjen. Og om igjen.

Vi er et smart og bærekraftig valg, helt enkelt. Akkurat slik som gode miljøvalg bør være. Bare se her:

Klar håndsåpe (300 ml)

Klar håndsåpe har en mild og spennende duft av stikkelsbær og grønn te. Den er fri for parabener, fargestoffer og SLS. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar Håndsåpe

Klar oppvaskmiddel (500 ml)

Klar oppvaskmiddel er tøff på smuss og fett, og er drøy i bruk med en mild og behagelig duft av ingefær og rødkløver. Den inneholder nøye utvalgte ingredienser som gjør oppvasken effektiv, uten unødvendige kjemikalier. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar oppvaskmiddel

Klar badromspray (500 ml)

Klar baderomspray er utviklet for vask av badet og fjerner effektivt både kalk og baderomssmuss –helt uten unødvendige kjemikalier. Den er Svanemerket, vegansk og produktet gir også redusert spraytåke i bruk. Og med en svak duft av agurk og marikåpe – det gir en deilig og forfriskende følelse av et nyvasket bad, synes vi.

Klar badromspray

Klar tøyvask (750 ml)

Klar tøyvask er skånsom samtidig som den er tøff på smuss og flekker. Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir deg rent tøy, uten unødvendige kjemikalier. Den passer til vask av både farget og hvitt tøy, og har en mild og behagelig duft av stikkelsbær og hvitveis. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar Tøyvask

Klar tøyvask parfymefri (750 ml)

Klar tøyvask parfymefri er skånsom samtidig som den er tøff på smuss og flekker. Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir deg rent, parfymefritt tøy, uten unødvendige kjemikalier. Den passer til vask av både farget og hvitt tøy. I tillegg er den dermatologisk testet på sensitiv hud, anbefalt av NAAF, Svanemerket og vegansk.
NAAF = Norges Astma og Allergiforbundet

Klar tøyvask parfymefri

Klar allrent (750 ml)

Klar allrent er et effektivt og skånsomt vaskemiddel som kan brukes til å vaske de fleste overflater i hjemmet. Produktet inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir et rent hjem, helt uten unødvendige kjemikalier.

Klar allrent er et skikkelig multitalent med en mild og behagelig duft av trekløver. Den er dermatologisk testet på sensitiv hud, er Svanemerket og vegansk.

Klar Allrent

Klar WC-gel (750 ml)

Klar WC-gel er effektiv til vask av toalettet og fjerner både smuss, kalkavleiringer og vondt lukt. Den har en mild og behagelig duft av agurk og marikåpe.

Klar WC-gel er uten unødvendige kjemikalier, men inneholder derimot nøye utvalgte ingredienser som gir deg et rent toalett. Klar WC-gel er Svanemerket og vegansk, og inneholder ikke klor eller fargestoffer.

Klar WC-gel