Velkommen inn i et vaskeekte såpeland!

Liker du litt bobler og skum når du vasker deg i dusjen? Da har du noe å glede deg til! Du holder nemlig vår nye badeglade og boblende dusjsåpe i din hule hånd – gratulerer!

Dusjsåpe 400 ml er en nyhet fra Klar. Foto.

Dufter og skummer som Klar Håndsåpe

Klar Dusjsåpe 400 ml er en ganske stor nyhet – ikke bare fordi den kommer i en stor flaske som hele familien kan bruke, men også fordi den lukter og skummer som den populære håndsåpa vår.

Vi fikk nemlig veldig mange tilbakemeldinger om at håndsåpa vår lukta skikkelig godt – så da hadde vi ikke annet valg enn å bruke samme duft av stikkelsbær og grønn te når vi skulle utvikle dusjsåpa 2.0.

Dusjsåpe som skummer mye. Foto.

Vasketips: Fjerne kalk fra dusjvegger

Kanskje du elsker å vaske dusjen – eller kanskje du ikke gjør det i det hele tatt? Produktutvikleren vår Bengt har et godt tips som nesten er for godt til å være sant.

Kalkrester på blanke dusjvegger er nemlig mulig å fjerne på en enkel måte – uten svette, slit og unødvendig bruk av vaskemidler!

Nøye utvalgte ingredienser

I likhet med alle våre produkter består dusjsåpa av nøye utvalgte ingredienser. Det vil si at alt som er oppi, er der for en grunn. At lista er kort, gjør det også lett å holde oversikten. Det er en høy andel fornybare og naturlige ingredienser som så klart er bionedbrytbare.

Hele innholdsfortegnelsen finner du her – eller bak på flaska.

Her er litt mer fakta om Klar Dusjsåpe 400 ml som du kan skumme gjennom:

  • Dermatologisk testet på sensitive hud
  • Uten fargestoffer
  • Svanemerket og vegansk
  • Bionedbrytbare ingredienser

Lever den tilbake!

Og du? Nå flaska er tom, må du huske å sortere og gjenvinne den sammen med plastavfallet ditt. Flaska er laget av 100 prosent resirkulert plast som også er resirkulerbar.

Mer miljøvennlig dusjsåpe er kanskje ikke annet enn en dråpe i havet – men hva er havet, annet enn dråper? Klart det har noe å si!